Silkeborg

Silkeborg

Kragelund - nybyggede rækkehuse til leje

10 flotte rækkehuse i Kragelund - 15. min kørsel fra 8600 Silkeborg

10 flotte rækkehuse i Kragelund - 15. min kørsel fra 8600 Silkeborg

Silkeborg Boligselskab tilbyder 10 attraktive rækkehuse i Kragelund i Silkeborg Kommune. Boligerne er på 84 - 101 m2, med egen terrasse og 3-4 værelser. Der er gode parkeringsforhold tæt ved boligen.

Byggeriet er opført med et træskellet af miljømæssige hensyn om et mere CO2 neutralt byggeri. Skalmur er opmurret i en flot rød sten, Red Shape fra Egernsund. Taget er med bjælkespær og loft til kip. 

Vinduer i træ/Alu fra Unik og med 3 lag glas, der giver en rigtig god lydisolering. Facadepartier og skure er beklædt med stålplader i profileret corten stål.

Indvendigt er der i hele boligen 22 mm massiv trægulv i sort ask. Badeværelse med flotte lyse klinker på gulv og væg i bruseniche. Inventar i køkken, bad og skabe i værelser er fra Designa.

Boligerne er forsynet med balanceret ventilationsanlæg med varmegenvinding, opvarmes er med en varmepumpe.

Rækkehusene er indflytningsklare i maj 2022.

5 stk.

5 stk.

5 stk.

5 stk.

Kragelund – lokalsamfund med faciliteter og nem adgang

Kragelund er en hyggelig by med egen skole, børnehave, lokal købmand, forsamlingshus, bryghus og et populært friluftsbad. Nærområdet byder på smuk natur, såsom cykelture til Bølling Sø. Rækkehusene er centralt placeret i det rolige lokalsamfund, som er kendt for hyggelige fællesarrangementer. 

Med blot 15 min. kørsel til Silkeborg har I nem adgang til endnu mere natur og kulturelle oplevelser. Motorvejen gør det nemt at pendle til Herning, Ikast eller Aarhus. 

Vil du vide mere?

Du kan opleve boligerne i Kragelund på vores Åbent hus-arrangement d. 26/2 kl. 12-14. Ønsker du at tilmelde dig eller høre mere om boligerne? Kontakt os på tlf. 8682 5144.