Silkeborg

Ny struktur i vores driftafdeling

Det betyder, at det ikke længere kun vil være 1 eller 2 viceværter, der arbejder fast i din afdeling. Alt det ’grønne arbejde’ (hækklipning, græsslåning, lugning, beskæring, vinterberedskab osv.) vil fremover blive udført af et team af viceværter. Erfaringen er, at det giver meget større arbejdsglæde, ligesom det betyder, at vi meget bedre kan gøre brug af alle de gode kompetencer og ressourcer vi har

Alt det viceværtarbejde der ikke er ’grønt’ – det kan være oprydning, småreparationer osv., vil fremover blive varetaget af ’blå’ viceværter, der udelukkende arbejder med de opgaver. Det gør, at vi også her bedre kan bruge viceværternes kompetencer og give mulighed for faglig specialisering. Det vil typisk være den samme blå vicevært, der er tilknyttet din afdeling.

Vi har lejet et erhvervslokale på Hagemannsvej i Silkeborg, hvor de grønne teams mødes hver morgen, og kører ud til afdelingerne. Lokalerne er lige nu ved at blive sat i stand.

Målene for hovedbestyrelsen med den nye organisering har bl.a. været:

  • At vores afdelingers grønne områder, kommer til at fremstå pæne og velholdte
  • At beboerne får mest mulig service og kvalitet for pengene
  • At vores kompetencer bruges bedst muligt
  • At vi skal leve op til politikernes krav om, at boligselskaberne bliver mere effektive

Den nye organisering betyder også, at vi får et servicetelefonnummer, som du skal ringe til, når du har brug for viceværthjælp i din afdeling. Der kommer meddelelse ud med det nye telefonnummer, når vi nærmer os den 1. oktober.

Vi glæder os alle til den nye organisering, og vil gøre alt for, at overgangen bliver så problemfri som muligt.

 

René Skau Björnsson

Direktør