Silkeborg

Silkeborg

Kære alle

Silkeborg Boligselskab skal have fundet en ny direktør.

René bliver ny direktør for Boligkontoret Aarhus pr. 1. juni 2023 – og har derfor opsagt sin stilling hos os. René bliver naturligvis hos os indtil da, og sørger for at ’forretningen kører videre’. Boligkontoret Aarhus er det tredje største boligselskab i Århus med godt 6.000 almene boliger, og René fik et tilbud han ikke kunne sige nej til.

Hovedbestyrelsen regner med, at der er fundet en ny direktør inden René forlader os – så der ikke bliver en periode uden direktør.

”Jeg har haft 6 rigtig gode år i Silkeborg Boligselskab, hvor der virkelig er sket meget. Vi har fået gang i mange nybyggerier og lavet mange ændringer i organisationen. Jeg har sat meget stor pris på det gode samarbejde med beboere og medarbejdere – det har virkelig været en fornøjelse.” – siger René Skau Björnsson

Formand for Silkeborg Boligselskab Herdis Pedersen udtaler: ”Vi kommer til at savne René – men nu sætter vi alle kræfter ind på at finde den helt rigtige afløser, så vi kan fortsætte boligselskabets gode udvikling.”


Med venlig hilsen

Herdis Pedersen
Formand

René Skau Björnsson
Direktør

20.02.2023