Silkeborg

Ekstraordinære corona-tiltag

Vi indfører følgende ekstraordinære corona-tiltag indtil 17. januar 2021
Kontoret i Vestergade

22.12.2020


Der vil fortsat være mulighed for personligt fremmøde (med mundbind) på kontoret i Vestergade. Vi opfordrer dog til, at man kun kommer hvis henvendelsen ikke kan ske på anden måde. Vi kan fortsat kontaktes via telefon og mail.


Administrationen fortsætter dermed sit normale arbejde, og alle administrative medarbejdere er at finde i Vestergade.


Personkontakt
Der skal være mindst mulig personkontakt – det gælder for alle medarbejdere og beboere.
Så retningslinjerne fra myndighederne om at holde afstand (minimum 2 meter) til andre skal altid overholdes, ligesom man skal sørge for at vaske hænderne grundigt og jævnligt. I skal undgå fysisk kontakt med andre.
Det er kun akutte arbejder inde i boligerne der bliver lavet (f.eks. stoppet afløb, sprunget vandrør) alt andet må vente til myndighederne meddeler at risiko for smittespredning er slut.
Vores ejendomfunktionærer/viceværter skal altså have mindst mulig direkte kontakt med beboere og deres boliger.


Syn af boliger
Indflytnings- og fraflytningssyn vil blive gennemført som planlagt. Vi opfordrer beboere til ikke at deltage i synene, men lave skriftlige tilbagemeldinger. Hvis beboere deltager i synene, skal alle være opmærksomme på retningslinjerne om personkontakt ovenfor.


Synlighed
Vi vil stadig være synlige i afdelingerne, og sikre, at den enkelte boligafdeling driftes forsvarligt, herunder at tilstedeværelsen af vores personale medvirker til at skabe tryghed i boligområderne.