Silkeborg

Indboforsikring

Har du fravalgt at betale for en indboforsikring og måske også en personlig ansvarsforsikring, kan det få store økonomiske konsekvenser, hvis uheldet er ude. Så er der nemlig ikke nogen dækning hvis du selv kommer til skade, din ejendele går til ved vandskade, brand eller tyveri. Der er også kun dig selv til at betale erstatning hvis du påfører en skade på andre eller deres ting. Er man involveret i en ulykke eks. kommer til at påkøre en fodgænger og personen får varige men, kan det komme til at koste mange hundrede tusinde kroner – sågar flere millioner.

Flere fravælger måske forsikringen af økonomiske grunde, men tegner man en indboforsikring medfølger der samtidig en personlig ansvarsforsikring. Man kan så vælge at sætte selvrisikoen op så man ikke får dækket de små skader, og dermed betale en lavere præmie.

Det vil altid være en god ide at lave et skøn over sine ejendele. Tv, computer, cykel, møbler, tøj m.m. Hvad ville det koste at skulle erstatte det hele, hvis det gik til ved en brand. Her ville en indboforsikring både erstatte dine ting og betale for en genhusning, indtil din bolig igen er beboelig.

Silkeborg Boligselskab har forsikring der dækker skader på selve bygningen, men ikke beboerens ejendele.

Før du vælger et forsikringsselskab er det en god ide at få flere tilbud, eller undersøge mulighederne via en prissammenligningsguide på internettet.